Alle fantastiske ting

Hjertevarmt og håpefullt om det som gjør livet verdt å leve

Kan du nevne hundre ting som gjør livet fantastisk? Tusen? Hva med en million? Alle fantastiske ting er historien om den lille jenta på sju år som er etterlatt på sykehusets venteværelse etter at moren prøvde å ta livet sitt. I et forsøk på å hjelpe sin deprimerte mor, starter datteren jakten på ting som kan gi glede og mening i livet.

Alle fantastiske ting er en fortelling om depresjon, selvmord, motstandsdyktighet og hvor langt vi er villig til å gå for en vi elsker. Det er en varm og håpefull historie om gleden over alle små ting vi har rundt oss daglig – alt fortalt med mye humor og i samspill med publikum. Når vi nå møter jenta som voksen nærmer listen over fantastiske ting seg en million. 

Alle fantastiske ting løfter fram et alvorlig tema på en lett tilgjengelig og humoristisk måte. Å godta at det er helt normalt å møte motgang i livet gjør det lettere å finne en måte å mestre det på. Gjennom improvisasjon, musikk og humor inviterer skuespiller Johanna Mørck deg med inn i historien. Listen over fantastiske ting er en humoristisk og vakker måte å sammen lete etter mening. 

Duncan Macmillian - som også har skrevet publikumssuksessen Pusterom - har vunnet internasjonale priser for sine tekster. Standupkomikeren Jonny Donahoe har tilrettelagt Macmillians tekst til Alle fantastiske ting ved at skuespilleren ber publikum om hjelp til enkle oppgaver for å fortelle historien. Resultatet er en forestilling som har sjarmert publikum verden over; forestillingen treffer noe allment som berører oss som mennesker. 


Pressen om Alle fantastiske ting
"...annerledes, munter, vond og viktig", terningkast 5, Romsdals Budstikke
"Ei varmande framsyning til muntrasjon og ettertanke", Dag og Tid 
"... her syner Johanna Mørck eit imponerande scenisk nærvær og kjapp evne til å improvisere", Dag og Tid.


Publikum om forestillingen
Gratulerer, fortjent 👏 gav full pott i Anbefales!!! Sterk opplevelse med humor, varme, kjærlighet og mye mer
Anbefales på det sterkeste!!!!
Jeg vil helt klart anbefale alle å ta turen til Teatret Vårt og få med dere en sterk historie og en særdeles god skuespillerprestasjon. Les publikumsanmeldelse

Premiere 17. januar

Varighet Ca. 1 time og 20 minutter

Av
Duncan Macmillian
og Jonny Donahoe

Oversatt av 
Hans Morten Hansen

Regi 
Kjersti Botn Sandal     

Lysdesign
Finn Landsperg

Medvirkende
Johanna Mørck

Forestillingen er produsert med støtte fra Teatrets Venner

Trenger du noen å snakke med? 
Mental Helse 116 123
Røde Kors  800 33 321  
Kirkens SOS 22 40 00 40