Som en ekte fan av både lister og av å glede seg over livets små og store ting, var dette helt klart en forestilling som passet meg. Jeg er en erfaren besøker, men likevel var dette noe nytt, og jeg likte det. Forestillingen er en god kombinasjon mellom en sterk historie og en knallgod skuespiller der metaopplevelsene skapte en intimitet blant publikum. Selv om handlingen er å muntre opp en deprimert mamma, er det en feelgood-opplevelse å få et barns blikk over de små ting som gjør livet bedre. 

Jeg vil helt klart anbefale alle å ta turen til Teatret Vårt og få med dere en sterk historie og en særdeles god skuespillerprestasjon. Hvis man ikke blir sjarmert av Johanna Mørcks monolog og tidvis dialog med publikum, bør man i hvert fall starte med å skrive lister! 

Mari Nygård.jpg

Mari Nygård (39) er norsklektor på Molde videregående skole og en aktiv bruker av Plassen. Hun har et nært forhold til teater, og får med seg en del forestillinger hvert år, både her hjemme i Molde og i Oslo. Ibsen er hennes store favoritt. Her kan du lese om hennes opplevelse etter å ha sett Alle fantastiske ting lørdag 18. januar.