Ping Pong

Tigerstadsteatret og Teatret Vårt satser på ungdom!

Den prisbelønte forestillingen «Ping Pong» av Kjøllmoen/Vedel kommer til Norge!

«Ping Pong» er en forestilling for ungdom som handler om det å være barnevernsbarn, å bli fjernet hjemmefra og bo på institusjon. Det er en fortelling om guttevennskap og et bordtennisbord, om å være kasteball i systemet og om hvor vondt det gjør å ha kviser i rumpa.

Tigerstadsteatret og Teatret Vårt samarbeider om teater til ungdommen og satser på bærekraft og gjenbruk av skikkelig bra scenekunst for unge. Forestillingen får Norgespremiere 23. august 2024 på Voldsløkka Scene i Oslo og spilles hos Teatret Vårt i Møre og Romsdal høsten 2025.

«Ping Pong» er skrevet av den norske duoen Leiv Arne Kjøllmoen og Henriette Vedel som har bodd og jobbet i Danmark i mange år. Forestillingen er utviklet på grunnlag av intervjuer med ungdom i barnevernssystemet og ble originalt produsert av Teatret FairPlay på Sjælland. I 2022 ble forestillingen nominert til Reumert-prisen for beste forestilling for ungdom og i 2023 ble den kåret til «Årets forestilling for barn og unge» av CPH Culture.

I Norge har Kjøllmoen/Vedel skapt produksjonene «Kafka på NAV» og «Sånne som oss» på Haugesund Teater og «Jo mere vi er sammen» på Teatret Vårt. For «Sånne som oss» ble duoen Heddanominert for beste scenetekst i 2017. Når forestillingen nå blir norsk, står skuespillerne Kaleb Haile og Sebastian Legaard Engeland på scenen i Leiv Arne Kjøllmoens regi.

I salg våren 25

Premiere 23. august 2024

Spilleperiode i Møre og Romsdal høsten 2025.