Julebord på Plassen

Del en morsom opplevelse med venner og kollegaer!

Musikk, humor og godt selskap er fellesnevner for årets to julebordsforestillinger.

Ved årets julebordstilbud kan du velge mellom to forestillinger - 

Det e hardt å være bitch eller Lev Sjøl! med julemat i Kafé Kurt. 

Det e hardt å være bitch  - 25. og 26. november

Varighet: Ca. 1t 15m

Gjennom egne tekster og til musikk av Svein Gundersen leder Iren Reppen og bandet hennes publikum gjennom erfaringer og ambisjoner, håp og et brennende ønske om å være god nok. Hun var den første kvinnelige teatersjefen ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Hun har sett seg selv og teatret fra ulike sider. Hvem er man som menneske, og hvem blir man i rollen som sjef? Hva gjør makt og posisjon med deg? Det er ikke alltid så enkelt å få øye på hvor makta egentlig ligger, og hva som driver et menneske med makt. Er det så morsomt som alle skal ha det til? Og hva venter egentlig på maktas øverste topp?

Lev Sjøl! - 9. og 10. desember

Varighet: Ca. 1t

Alle mennesker har to grunnleggende, basale ting felles: Vi blir alle født, og vi skal alle dø. Midt i mellom de to punktene utspiller livet seg, og det er nettopp dét store rommet Julie Støp Husby synes er så abnormt skummelt. Hun er kanskje unaturlig redd for det meste, i hvert fall for det de fleste mennesker tilsynelatende finner helt naturlig. Eller er vi alle egentlig like redde? I konsertforestillingen Lev sjøl – En guide til livet med Joni Mitchell og Jan Eggum prøver skuespiller og sanger Julie Støp Husby med humor, alvor og selvutlevering å nærme seg de store spørsmålene i livet, ved hjelp av to av vår tids kanskje største visekunstnere, Jan Eggum og Joni Mitchell. Kan disse gi oss noen svar, og hva har de til felles? Julie Støp Husby har skrevet manus og Simon Revholt har skrevet de musikalske arrangementene - der man har flyttet de kjente låtene over i et felles stilmessig landskap og gitt dem ny, musikalsk drakt. Bandet består, i tillegg til Revholt (piano), av Jo Fougner Skaansar (bass) og Morten Michelsen (blås). 

Julemat i Kafé Kurt
Etter forestillingen inviteres dere til bords i Kafé Kurt, hvor dere tilbys en innholdsrik buffét med tradisjonell norsk julemiddag, kaffe og et fristende dessertbord. 

Velkommen til Julebord på plassen!

Kjøp billett

Julebord 2022
Fredag 25.11 kl 19.00 
Lørdag 26.11 kl. 19.00
Fredag 9.12 kl. 19.00
Lørdag 10.12 kl. 19.00

Pris 
kr. 1080,- inkluderer forestilling og julebuffét 

Informasjon og bestilling
marked@teatretvart.no 
71 24 02 80