Teatrets Venner inviterer til lesesirkel om “Jordmor på jorda”

Edvard Hoems tippoldemor, Marta Kristine Nesje, gjekk i 1821 den lange vegen frå Romsdal til Christiania for å bli jordmor, medan tre barn og mannen hennar, Hans Nesje, venta på henne heime. Etter ni månader på jordmorskule gjekk ho heim igjen, og var i livets teneste i meir enn femti år.”

Har du fått med deg at teatret har startet egen podkast?

Venneforeningen tok en prat med Stine Melbø, som ble ansatt som formidlingsleder i 2023 og nå leder teatrets nyeste tilskudd "Teaterpodden Vår". Mange medlemmer lytter fast til podkasten, men kanskje ikke alle har oppdaget dette flotte tilbudet enda.

Venneforeningen med egen karakter i kommende teaterstykke!

Stykket «Norsk sangbok» har premiere på Teatret Vårt 13. april. I den forbindelse har «Innkikk» vært så heldige å få et intervju med regissør Tormod Carlsen, som avslører at venneforeningen på en måte har fått sin egen karakter i forestillingen.

Kreativiteten florerer i teaterrottenes verden!

Teaterrottene er ikke bare en forestilling, de er på vei til å bli en hel familie, og i hjertet av denne familien finner vi Lina Taule Fjortoft, en dame med uendelige ideer til nye karakterer og historier.

Astrid Overaa - En kilde til inspirasjon for alle!

Til tross for sine 67 år, elsker Astrid Overaa livet på turne. Astrid har jobbet på Teatret Vårt en rekke ganger og under årets Teaterfest får vi oppleve Astrid i forestillingen "Til oss - fra de eldste". Innkikk fikk muligheten til å bli bedre kjent med denne fantastiske damen og hennes inspirerende reise.

Vennetur til Operaen i Kristiansund 2024

Årets operatur var svært vellykket med stor oppslutning og en fin opplevelse med "Den Stundesløse" i Festiviteten. Neste tur til operafesten kan bli når Normoria, det nye kulturhuset i Kristiansund står ferdig. Nordmørsmusea, Operaen i Kristiansund, Kristiansund bibliotek og Kristiansund kulturskole skal samles under ett tak. Tusen takk for en hyggelig tur og en ekstra stor takk til Helge Drågen som stiller opp som fast sjåfør!