Magisk danseforestilling i gave til publikum

Koreograf og danser Sudesh Adhana er svært opptatt av å nå ut med dans til et bredt publikum og gjøre den tilgjengelig også for deg som aldri har sett samtidsdans tidligere.  Venneforeningen bidrar med å spandere danseforestillingen Nocturnal som spilles i ett av de gamle husene på Romsdalsmuseet under årets Teaterfest. Hvilken gave for publikum å kunne få se forestillingen gratis!

Korsamarbeid ga mersmak!

I forbindelse med teaterstykket «Dei som fer», har Innkikk vært så heldige å få et intervju med 3 av sangerne som deltok i stykket. Steinar Johnsen fra Kammerskoret, Anne Grete Kleven fra Molde Damekor og Kristina Myrvold fra Humla.

Ola B. Johannesen - en nestor i norsk teater

Ola B. Johannessen er alltid opptatt av å sørge for at norsk språk og kultur ikke skal fortrenges, men stadig videreformidles og nytolkes. Ord formidler ikke bare mening, ord har også iboende musikk. Denne har jeg alltid søkt å finne. Av og til har jeg lyktes, sier Johannessen som gleder seg til å gjeste årets Teaterfest.

Ulrik Bolsønes - "gir jernet" på Teaterfest!

- Sist vi gjorde «Fra Småby til Wembley» i Molde ble det veldig godt mottatt og vi satt igjen med en veldig god følelse, sier vokalist i Revolt, Ulrik Bolsønes. - På mange måter kan en si at handlingen i stykket er noe reelt i skapelsesprosessen av stykket i seg selv. Vi var utrolig spente på responsen, men det traff publikum, og publikum traff oss. Vi håper å sitte igjen med samme følelse i mars - det gjør vi sikkert!

Henrik Mestad - takknemlig for endelig å kunne møte publikum!

Henrik Mestad har begeistret både publikum og anmeldere med "Alle fantastiske ting". Venneforeningen er strålende fornøyd med å ha fått kapret forestillingen til Teaterfest, og vi gleder oss til å oppleve en annen versjon av denne perlen som Johanna Mørck og Kjersti Botn Sandal tidligere har produsert og spilt med bidrag fra venneforeningens stipendordning.

Arne Torvik - med lidenskap for piano

Når en jazzpianist og en klassisk pianist møtes settes musikken i et større perspektiv. Hva er forskjellig? Hva er likt? Og ikke minst - hvorfor er det sånn? Sammen med Martin Bredin har Arne Torvik filosofert over det å ha ulike innganger til samme instrument. Felles er gleden over å spille nettopp piano. I Pianistimo presenterer de utvalgte låter og stykker bundet sammen med en samtale om musikken og pianoet som instrument.

Jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir - ?

Kjøllmoen/Vedel har tatt pulsen på Møre og Romsdal og funnet helt vanlige menneskelige egenskaper som kommer til uttrykk i samarbeidssituasjoner. Gjennom et humoristisk og til tider grotesk blikk på tilværelsen blir vi tatt med til en fordreid, parallell virkelighet. Leiv Arne Kjøllmoen er både manusforfatter og regissør på "Jo mere vi er sammen».

Bjørnar Teigen, optimisme og hiphop

Mann 50 og kvinne 43 som danser hip hop er god nok grunn i seg selv til å se denne forestillingen, mener Bjørnar Teigen. Dette er en pilot-forestilling der Bjørnar Lisether Teigen og Kjersti Botn Sandal utforsker hiphop kulturen med rap, breaking, sang og street dance.

Bjarte Tjøstheims indre demonar

Med svart belte i frykthandtering inntek Bjarte Tjøstheim Teatret Vårt under årets Teaterfest. Her skal han forsøke å finne ein metode for å bli kvitt angsten sin.