Hva ønsker du å formidle med forestillingen? 
Jeg ønsker at ingen barn og unge skal leve igjennom den terroren jeg har levd. At det som har skjedd meg, aldri skal skje med noen andre. Essensen jeg vil frem til er å vise mer empati. Empati for seg selv og de rundt deg, men spesielt empati for nabojenta/gutten som kanskje ikke har det bra hjemme. Fordi det kan utgjøre en stor forskjell i deres liv. 

Hvorfor bør vi velge å se på denne  forestillingen?
Jeg kan ikke si hva folk skal velge å gjøre, men det jeg kan si er at hvis du velger å komme og se Superkid så kan jeg garantere deg at du blir berørt på en måte du aldri før har blitt berørt av en teaterforestilling før. Den vil få deg til å reflektere over ting som du ikke har tenkt på før i forhold til ditt eget liv, men også andres. Forestillingen passer for alle fra 14 år og oppover og jeg mener alle har godt av å oppleve den. Jeg vil spesielt anbefale forestilling til deg som jobber som barnevernspedagog, psykolog, lege, sykepleier, helsesykepleier, lærer, politi, advokat, dommer, politiker og barnehageansatt. Men jeg vil også si at hvis du har hatt en vanskelig oppvekst så kan du finne håp og trøst i å se forestillingen. Og helt til slutt, om du velger å komme på forestilling så blir det ettersnakk, hvor de som ønsker kan stille meg spørsmål.   

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt ?
Det eneste forhold jeg har til Teatret Vårt er at en jeg gikk på teaterhøgskolen med, som også er en god venn av meg, jobbet der en periode. Hun heter Line Starheimsæter og hun har snakket varmt om Teatret Vårt til meg. 

Hva opptar deg for tiden?  
Akkurat nå strever jeg med å skrive ferdig prosjektbeskrivelsen til masteroppgaven min som skal leveres 15. februar, slik at jeg etter hvert kan få en veileder og starte på selve Masteroppgaven.