Romeo & Julie

En teatereksplosjon om det sinnssyke vi kaller kjærlighet

Romeo og Julie ... & Jonas & Nina & Anna & Per & Joseph & Ghandi & moren din & rektor på ungdomsskolen & hun du gråt over i fire uker sammenhengende & han japanske samuraien som hadde et godt øye til nabojenta & alle som ga opp & alle som trodde på noe større, noe vakrere.

Romeo & Julie er en forestilling om dem alle. Om den ene store tingen som binder oss alle sammen, til alle tider. Og ikke minst om to tenåringer som snubler inn i hverandre, og hva som skjer når det føles som om hele verdenshistorien er imot dem. 

Romeo & Julie er teater og fest; en eksplosjon av en forestilling full av video, musikk, kostymer, humor, dansing, grining, flørting og en følelse av å være midt i hele verdenshistorien. Publikum får bli med på en maksimalistisk og helhjertet beskrivelse av hva denne sinnssyke kjærligheten er og har vært, til enhver tid. Shakespeares 400 år gamle tekst er bearbeidet inn i en ny, overraskende og spennende teaterform der alt kan skje. 

Selv om historien om verdens mest berømte kjærestepar er over 400 år gammel - så blir kjærligheten aldri gammel. Romeo & Julie viser oss hva kjærlighet, lengsel, drømmer og tap betyr i vår tid. 

 


"Blåser deg av banen", terningkast 5, Sunnmørsposten.
"Teatret Vårts oppsetning av «Romeo og Julie» er så til de grader nyskapende. Forestillingen snur opp ned på det meste av det de fleste av oss tenker om teater", Sunnmørsposten.

Premiere 25. september 2019

Varighet 1 time og 50 minutter

Passer for Anbefalt fra 16 år

Av
William Shakespeare

Bearbeidet av
Simen Formo Hay

Regi
Simen Formo Hay

Scenografi
Eilif Fjeld Teisbo

Kostyme
Alva Walderhaug Brosten

Scenografi og kostymeassistent
Stina Molander Skavlan

Lysdesign
Eilif Fjeld Teisbo

Medvirkende
Sara Fellman, Johanna Mørck, Lars Melsæter Rydjord, Bjørnar Lisether Teigen, Patrik Stenseth, Thea Lambrechts Vaulen

Det vil bli benyttet elektroniske sigaretter under forestillingen