Robin Hood

Rampestreker i Sherwoodskogen! 

Robin Hood er modig, supergrei og morsom. Sammen med vennene sine er han stadig ute på eventyr, og går aldri glipp av en eneste mulighet til å tulle og ha det gøy ... eller å erte teite prins Johan. Bli med på spennende og kule oppdrag i Sherwoodskogen! Kle deg etter været og vær med på en artig opplevelse ute i det fri!

Robin Hood og Broder Tuck er to fine fyrer. Sammen leder de kampen mot den grådige og egoistiske Prins Johan som styrer landet fordi kong Richard Løvehjerte har blitt tatt til fange i utlandet og visstnok er død. Sheriffen er en type med litt dårlige sosiale antenner som hjelper Prins Johan med å overta makten og ta enda mer penger fra folket. Sheriffen vil gifte seg med fagre Marion - og det er ikke så rart for hun er smart og grei – men gjett hvem hun er forelsket i?!

Alle trenger noen å se opp til, noen å beundre - en helt.  Vår store helt er Robin Hood! Mannen fra enkle kår som tar fra de rike og gir til de fattige i sin kamp for rettferdighet og frihet.

Skuespillerne har funnet den gamle legenden om Robin Hood. Sammen tryller de frem en rekke helsprø og morsomme karakterer. På toktet gjennom skogen tar de i bruk omgivelsene til masse rare påfunn med fantasi, humor og fortellerglede.


"Leikent og sjarmerande", Klassekampen
"En kan ha lyst til å kalle hele denne forestillingen et blinkskudd". Terningkast 6, Romsdals Budstikke


Trygge rammer 

Når vi nå åpner opp igjen skal alle vite at det er trygt å besøke oss. Vi vil sikre god avstand mellom publikum, og kun medlemmer av samme husstand kan sitte samlet. Utfyllende informasjon om smittevern ved teaterbesøket vil bli sendt på epost til alle publikummere før forestilling. 

Premiere 12. juni 2020

Varighet ca 60 minutter

Passer for hele familien

Basert på
Legenden om Robin Hood

Regi og bearbeidet av
Bjørnar Lisether Teigen

Dramaturger
Kristian Lykkeslet Strømskag, Vera Krohn Svaleng.

Med
Bjørnar Lisether Teigen, Lars Melsæter Rydjord, Sara Fellman, Johanna Mørck, Amalie Sofie Ibsen Jensen, Lars Halvor Andreassen.