Midt i livet 3

går for gull!

Menn med suksess = damer. Damer faller jo for suksessfulle menn. Og skal de gå for gull trenger gutta i Komḿu9kazjon selvfølgelig en coach. Gutta i bandet skal trenes opp til å tenke stort; jo mer de lykkes som band - desto større er oddsen for å få damer. Og coachen har troa på gutta. Big time.​

For hvor stort kan gutta i Komḿu9kazjon egentlig tenke? Hva er det største man kan gjøre som artist i Norge?  Spille på Løkta? Artist på Dyregod-dagane eller Midsundfestivalen? - Nei; Melodi Grand Prix! Norges største scene!

Midt i det hele er det et lite mysterium at bandets nye coach er singel. Hvorfor har ikke hun selv lykkes i å finne den rette? Og kan hun bli bandets fjerde medlem, eller blir hun Komḿu9kazjon Yoko Ono?

Uansett, gutta er virkelig klare for å slå igjennom: Komḿu9kazjon kommer med nye egenproduserte låter bredt fordelt på ulike sjangrer som får stemninga til å stige i taket. Kanskje ispedd en ny cover-versjon av en gammel hit som får alle hjerter til å banke litt fortere.

"Forestillingen er rett og slett fornøyelig. Jeg tror ikke det var mange som hadde kjedet seg da de forlot salen. Gutta gir av seg selv og får latter og applaus tilbake". Romsdals Budstikke, terningkast 4

Premiere 17. november 2018

Varighet 1 time 15 minutter (ingen pause)

Av
Bjørnar Lisether Teigen

Regi og manus
Bjørnar Lisether Teigen

Musikalsk konsulent
Jonas Høgseth

Medvirkende
Bjørnar Lisether Teigen, Lars Melsæter Rydjord, Hugo Mikal Skår, Line Brå Johansen

Varighet
Ca. 1 time og 15 minutter (ingen pause)