Meldinger ut i rommet

Norgespremiere på forestilling om filosofi - om liv og død; om hvordan vi oppfatter verden idag. Ironi og humor er med å sette rammen når disse store tema belyses.

Vi snakker mye, men hva sier vi egentlig? Forsvinner de viktige tingene i livet i en uendelig kommunikasjonsstrøm?

Det grunnleggende spørsmålet om livets mening er ikke blitt lettere å svare på i den moderne fragmenterte verden. Wolfram Lotz sitt stykke «Meldinger til verdensrommet» fortsetter der Beckett slapp. Med mye av den samme absurde humoren tar Lotz skrittet videre i sin skildring av en splintret verden. Som hos Beckett insisterer rollefigurene på å skape sammenhengende verdensbilder. Det kan være vanskelig når tid og sted oppheves i dette stykket, som har undertittelen «Vi er inne i en eksplosjon». På scenen har de et apparat som kan sende ut korte meldinger til verdensrommet. Men hva er det viktig å sende ut???

Av
Wolfram Lotz

Oversettelse
Grete Kleppen

Regi
Jonas Corell Petersen

Scenografi og kostymer
Nia Damerell

Lysdesign
Jonas P A Fuglseth

Med
Espen Alknes, Olav Waastad, Valborg Frøysnes, Bjørnar Lisether Teigen, Lars Melsæter Rydjord

Statister
Emilie Finnøy Kleppen, Eline Mathea Nerøien Urdshals, Sofie Hals Vasdal, Magnhild Simonhjell, Caroline Viggen, Kari Nordheim, Carolin Maienborn, Idril Alida Monsøy Elgenes, Hilde Hurlen, Liva Solenes, Kristoffer Nøsen Sørvik, Lee-James Ishimwe Sakubu, Colin James Olson, Torstein Rønning Strømskag