Labyrint

En teateropplevelse å gå seg vill i.

Dette er historien om den magiske Labyrinten. Labyrinten som har dukket opp på ulike plasser til ulike tider gjennom hele menneskehetens historie. Labyrinten som skjuler store hemmeligheter og der mange mennesker har forsvunnet.

Da hun forsvant hadde Professor Elizabeth Brix bare én tur igjen inn i Labyrinten. Med sin nyeste oppfinnelse, et apparat som kan se det Labyrinten ønsker å skjule, var hun veldig nær ved å løse den magiske Labyrintens mysterium. For å forsøke finne ut hva som har skjedd med Professoren, sender hennes assistenter nå modige, unge mennesker inn i Labyrinten.

Kom til Arbeideren hvis du ønsker å prøve!

Virtual Reality (VR) møter teater i dette nyskapende prosjektet. Labyrint er et kunstnerisk eksperiment der den Heddaprisvinnende regissøren Hilde Brinchmann og spilldesigner Johann Prell fra VR- selskapet Vobling, undersøker hvordan man kan benytte VR i teater for ungdom. Resultatet blir en scenografisk teateropplevelse som ligner på et dataspill. En og en publikummer slippes inn i Labyrinten, og på sin ferd finner de Professorens apparater; VR-briller som avdekker ting som ikke er synlig i virkeligheten.

Passer for Fra 13 år

Professor Brix, manus, scenografi og regi
Hilde Brinchmann

Virtual Reality- designer og komponist
Johann Prell

Lysdesigner
Jonas PA Fuglseth

Professorens assistenter
Kari Eline Ulvestad, Arne Telseth, Sonja Helen Øien Rindal, Guri-Elise Landro Kamp, Hanna Sofie Hagerup, Veronica Hegstad, Julie Nikolaisen, Synne Reitan, Roald Flem, Marthe Walderhaug, David Jakobsen og Laila Elaine Måløy

Takk til
  Dramalinja Fagerlia videregående skole ved Rune Sæther