Konglesugeren

Høstens store opplevelse for hele familien

Den lure, litt loslitte Reven og hans lojale og engstelige venn Grisen er ute på nye eventyr. Bjørn F. Rørvik har nok en gang klart å skape en frodig og absurd historie, full av uskikkelige påfunn og løssluppen humor. Konglesugeren er en historie om å lure og bli lurt, helt blottet for moral

Denne gangen starter historien med at Reven skal gjøre rent i hiet sitt. Det er forferdelig skittent og fullt av kongler. For å få jobben gjort, bestemmer han seg for å få fatt i den flunkende nye konglesugeren som fjompenissen Papp akkurat har anskaffet seg. Han får overtalt sin beste venn Grisen til å hjelpe seg, og sammen klarer de til slutt å få tak i den fantastiske vidundermaskinen. Men helt lett er det ikke. Det må både list, mørke solbriller og et forfalsket sugekort til før de endelig kan få med seg konglesugeren hjem. Og kanskje kan den brukes til noe mye morsommere enn å suge kongler…….

Reven og Grisen er kjent for mange fra Barneteatret Vårt sin forestilling Prikkesyken som var en stor suksessMed Konglesugeren inviterer vi til et hyggelig gjensyn i en varm og humoristisk forestilling som vi håper vil være til glede for liten og stor.

Av
Bjørn F. Rørvik

Dramatisert av
Eva Eklöf Mørkeset

Regi
Astrid Overaa

Scenograf
Märta Fallenius

Komponist/musikk
Bjørnar Myhr

Lysdesign
Jonas P. A. Fuglseth

Maske
Jorunn Askeland

Med
Morten Anda Berg, Hans Norman Røine og Sveinung Oppegaard