God jul, nabo!

Det er mye god terapi i en heftig nabokrangel

Petter har mistet jobben og har ikke noe å fylle dagene med. Kona Siri prøver å gi han ny inspirasjon ved å oppfordre til å rydde boden eller utvikle musikkprosjektet sitt. Heldigvis for Petter er naboen Nils så irriterende - at den daglige nabokrangelen redder han fra å gå helt til grunne.

Nils har satt hagenissen sin rett mot Petter, så den tisser inn i hagen hans. Sist uke hugget han ned trær på deres eiendom. Nils irriterer Petter mer og mer. Noe må gjøres. 

Kanskje kan nabokrangelen løses en gang for alle ved å slå Nils’ katt ihjel med en stekepanne og si at den er påkjørt av en bil? Når Siri oppdager at planen er virkeliggjort, pakker hun straks kofferten og flytter. 

De nye omstendighetene tvinger Petter til å sitte alene inne og høre på musikken som kommer fra naboen. Han skjønner at noe må skje. Kanskje kan han likevel få bruk for Nils?  

God jul, nabo! er inspirert av en sann historie, hvor en amerikansk dommer dømte to stridende naboer til å spise middag sammen to ganger i uken i en måned.  

God jul, nabo! er en humoristisk og musikalsk forestilling med mange godlåter. Enten du har en musiker i magen, ønsker å reise langt vekk i en ny og dyr bobileller du bare ønsker at hverdagen skal være litt mindre grå, så vil du garantert finne både trøst og gjenkjennelse i  God  jul, nabo!  Det finnes alltid noen som har det verre.Pressen om God jul, nabo!
"Dette anbefales for de som vil ha et enkelt pusterom å le i før jul Til å bli veldig glad i!", terningkast 5, Romsdals Budstikke. 


Humorjulebord 
Til utvalgte forestillinger tilbyr vi julebord i Kafé Kurt, hvor dere kan nyte en innholdsrik buffét med tradisjonell norsk julemat, kaffe og et fristende dessertbord. Levende musikk. Les mer om våre julebordpakker og kontakt marked@teatretvart.no for mer informasjon eller bestilling. 


Premiere 20. november 2019

Varighet ca. 1 time 10 minutter (ingen pause)

Av
Lærke Sanderhoff  

Oversatt av 
Bjørnar Lisether Teigen   

Regi 
Bjørnar Lisether Teigen     

Scenograf og kostyme
Mari Watn

Lysdesign

Jonas P. A. Fuglseth

Musikalsk konsulent
Jonas Høgseth

Medvirkende
Patrik Asplund Stenseth, Sara Fellman og Lars Melsæter Rydjord