Brevduene

en komedie om kunsten å forsvinne sporløst

Hysteriske forviklinger i det åpne kontorlandskapet. Absurd og gjenkjennelig – på den morsomme måten.

Robert driver en mindre bedrift, men ønsker å trekke seg tilbake og bruke tiden på en ny hobby; brevduene sine. Han drømmer om å forsvinne sporløst. Hverken hans kone Gerlinde eller kollegaen Holger synes det er en særlig god ide. Gerlinde drømmer om det enkle livet i Toscana og MÅ derfor kjøpe den nyeste italienske espressomaskinen, mens Holger ikke under noen omstendigheter har lyst å overta sjefsstolen til Robert. Han føler seg mobbet av kollegene sine. Med god grunn. Han prøver faktisk å si opp jobben sin, men føler ikke helt at sjefen lytter til ham. Det syns hans kone Natalie er noe FORBANNA TULL. Hun har på sin side litt problemer med å håndtere sinnet sitt og hadde ærlig talt håpet på litt mer fremdrift i Holgers karriere.

Alle de ulike karakterer i David Gieselmanns Brevduene sliter på hver sin måte med å føle seg lykkelige på ordentlig. Kanskje det hjelper å gå på restaurant? Eller kanskje psykiateren din har svaret? Hvis han altså bare først klarer å huske navnet ditt.

Det hele går - for å si det mildt - ikke helt som planlagt. Da Robert faktisk forsvinner uten å få med seg sine oppsparte midler, dukker det helt uventet opp en halvbror som ingen har hørt om før. - Eller er det Robert som har kommet tilbake? At frem og tilbake er like langt vet ingen bedre enn brevduene.

Av
David Gieselmann

Oversettelse
Arne Lygre

Regi
Nicolei Faber

Scenografi og kostymedesign
Karin Gille

Lysdesigner
Finn Landsperg

Medvirkende
Sara Fellman, Bjørnar Lisether Teigen, Thomas Ottersen, Marte Mørland, Sondre Krogtoft Larsen, Johanna Mørck, Line Brå Johansen og Martin Karelius Østensen