Teater betyr noe for folk i fylket vårt; vi møter folk der de er. Forestillingene er aktuelle og berører - historiene fortelles og oppleves i fellesskap i salen – og historiene binder oss sammen. Teater skaper avtrykk.

Jubileumsåret rommer forestillinger til å le av, kanskje til å lære noe av og til refleksjon.  Teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag og kunstnerisk leder scenekunst for barn og unge Vera Krohn Svaleng presenterer et program der kunstneriske lag og ensemble bringer til live fortellinger og historier der alle kan finne «sin» forestilling.

Selve jubileumsforestillingen er den samme som åpnet teatret for 50 år siden; Tvillingene av Shakespeare. For både de av publikum som husker den opprinnelige oppsetningen og de som ikke gjør det er bare å glede seg til denne populære forestillingen! Regissør Kjetil Bang-Hansen, som også hadde regi i 1972, har funnet fram manuset fra kjellerboden, og har med seg scenograf Helge Hoff Monsen og skuespillerne Kirsten Hofseth, Nils Vogt og Kim Haugen i tillegg til Teatret Vårt sitt nåværende ensemble. Gamle helter møter nye i denne oppsetningen av Shakespeares morsomme forviklingskomedie. Forestillingen har premiere lørdag 15. oktober i Molde, og kommer så til Ørsta søndag 23. oktober før den reiser på turné til kulturhusene i fylket og spiller så i Molde igjen frem til midten av november.

Ellers er teateråret 2022 fullspekket av forestillinger for alle aldersgrupper og typer publikum – enten du liker å bli utfordret eller å bli underholdt. Se programsiden vår for å få en oversikt og finne ut hva du har lyst til å se!

I anledning jubileet gir vi jubileumspriser - 100 kr i rabatt på voksenforestillinger og 50 kr i rabatt på barneforestillinger! Tilbudet gjelder for våre forestillinger i 2022 og for billettkjøp gjort innen 31.12.21.
Gi gjerne en teateropplevelse i julegave!