Danse med skjebnen er en følelsesladet, gripende og humoristisk teaterforestilling som gir rom for tolkninger.

Forestillingen tar utgangspunkt i musikken til Dance With a Stranger. Bandets musikk er flott integrert i stykket, og det er imponerende hvordan sangene understreket og forsterket følelsene og stemningene som ble uttrykt på scenen. Skuespillerne gjorde også en fantastisk jobb med å formidle karakterenes følelser og tanker om døden på en troverdig og engasjerende måte. Eller handlet det om døden? Teaterstykket gir rom for store muligheter for tolkning.

Scenografien og lysdesign er veldig bra utført og bidro til å skape en autentisk atmosfære som gjorde at jeg følte meg involvert i historien og karakterenes reise. Bandet er også tett integrert i forestillingen ved at de på en naturlig måte alltid er tilstede i de ulike scenene med sine instrumenter. Det er noen mektige arrangementer på enkelte av låtene som gjør det vanskelig å tro at det kun er fire musikere på scenen. Det er ingen tvil om at Teatret Vårt her har plukket musikere fra aller øverste hylle i sin hyllest av Dance With a Stranger.

Selv om historien ikke er ekstremt kompleks eller original, er den likevel relevant og meningsfull. Det ble en tankevekkende opplevelse og på vei ut av salen var det interessant å høre alle de ulike tolkningene publikum hadde av stykket.

Dette var en flott produksjon som ga meg en sterk og tankevekkende emosjonell opplevelse. Musikk, skuespill, scenografi og lysdesign var alle veldig bra utført og bidro til å skape en troverdig og følelsesladet forestilling. Jeg vil definitivt anbefale dette teaterstykket til alle som er interessert i å utforske livets store spørsmål og som ønsker seg en fantastisk musikalsk opplevelse på kjøpet!