Slåttekar i himmelen er en samproduksjon med Det Norske Teatret i Oslo. Som kjent ble forestillingen stoppet etter premieren 7. mars 2020, og forestillingen 15. august i Molde blir derfor den andre muligheten til å se Edvard Hoems populære bok på teaterscenen.


15. - 28. august på Bjørnsonhuset
Med gjeldende smittevernregler vil vi ha redusert publikumskapasitet på Teatret Vårt. For å sikre at alle som har kjøpt billetter til Slåttekar i himmelen får oppleve teaterforestillingen, har vi derfor inngått en avtale med Scandic Seilet og flyttet alle forestillingene fra 15. – 28. august til Bjørnsonhuset.

- Ved å flytte forestillingen til Bjørnsonhuset kan vi lage trygge rammer for publikum og sikre at opplevelsen blir så god som den skal være. Slåttekar er laget for stort format og Hovedscenen til Det Norske Teatret. Flyttingen til Bjørnsonsalen vil ivareta den kunstneriske rammen og opplevelsen. Vi sikrer også gode arbeidsforhold for våre ansatte som ivaretar smittevernhensyn. Dette er en god løsning for alle parter. Vi er veldig glade og fornøyde med at dette lar seg gjøre og at Scandic Seilet har ryddet plass til oss. Nå kan publikum bare glede seg til august, sier teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag ved Teatret Vårt. 

Billettsalget gjenåpnes 3. juni
Alle billettkjøpere blir kontaktet og får nye billetter hvor de også er omplassert etter gjeldende smittevernregler. Som følge av dette har billettsalget i Molde vært midlertidig stengt. Billettsalget gjenåpnes onsdag 3. juni kl. 12.00.

Turné går som planlagt
Av ulike hensyn i tråd med gjeldende smittevernregler må vi flytte forestillingen i Fosnavåg konserthus onsdag 2. september til Sjøborg kulturhus. Ellers gjennomføres turneen som planlagt.