Teatret Vårt produserer teater for alle i hele Møre og Romsdal. Det kunstneriske teamet skaper en modell for hva forestillingen skal bli. Så snekres og sveises det, rekvisitter produseres, det sys kostymer, det blir laget lysdesign og musikk og lyd finner sitt uttrykk og skuespillerne har uker med prøver fram til premiere. Så lastes turnébussen. 

I salene, kveld etter kveld,  skjer ett levende møte mellom skuespillere, bakket opp av mannskapet i kulissen og  - PUBLIKUM! For det jo for publikum vi er her. Så hva betyr Teatret Vårt for publikum? 

AVTRYKK 1: AVERØY
- Jeg kjøper bestandig to teaterbilletter; hvis du deler gleden blir det dobbeltglede! Det er en fin ting at teatret besøker distriktet, det når flere og det knytter oss sammen på et vis.
Lillian Ormset, pensjonist, Averøy.


AVTRYKK 2: TEATERVENN
- Jeg kunne rett og slett ikke leve uten teater! Det er ... livsføde. Det å være teatervenn gjør at jeg møter mange folk om og om igjen. Det er en fin sosial arena.
Lisbeth Sørensen, spesialpedagog, Molde.


AVTRYKK 3: FAMILIE
- Jeg vil at barna skal bli eksponert for ting som de kanskje ikke får i venneflokken, på skolen eller på idrettslaget. At de får se en forestilling og bli grepet av det.  - Det gjør et eller annet med deg! 
Sofie Katrine Solberg, bibliotekar og Inge Akerø, konsulent byggfag. 

 - Når vi går på teater i lag, heile familien, så blir vi mer sammensveisa.  
Sofie Solberg Nilsen, skoleelev.  Ålesund. 


AVTRYKK 4: BARN
- Teater er ekte og film er ikke ekte. Teater kan liksom ha noe som ikke finnes på TV. Jeg liker det, såklart! 
Trygve Hogstad Tveter, skoleelev. Molde.

- Det føles jo litt høytidelig å komme inn i teatersalen der det er så rolig. Det er så hyggelig. Stemning i lufta, egentlig. Folk som gleder seg til at et teater skal begynne. Lyset skal slukkes og gardinene trekkes ifra. Spenningen som kanskje er bak teppet, der skuespillerne er.
Astrid Hogstad Tveter, skoleelev. Molde.

-Det føles som om tid ikke finnes. Tid finnes ikke når man er på teater.
Ylva Hogstad Tveter, barnehagebarn. Molde.