Bjørnar Lisether Teigen er norsk skuespiller og dramatiker. Han var ferdig utdannet skuespiller i 1995 ved Statens teaterhøgskole og begynte da på Teatret Vårt som skuespiller. Bjørnar Teigen har også medvirket i forestillinger ved Det Norske Teatret, Riksteatret, Oslo Nye Teater og Den Nationale Scene, samt medvirket i en rekke film og tv-produksjoner. Bjørnar Teigen skriver for scenen, tv og radio, er medlem av Dramatikerforbundet og har fått antatt stykker som er spilt i Norge, Sverige og Tyskland. I 2003 ble han tildelt Heddastipendet som årets debutant for sitt teaterstykke Det tredje tegnet på Teatret Vårt. Våren 2018 ble han tildelt Teatrets venner  sin hederspris Fiskerjenten for sitt arbeid ved Teatret Vårt som skuespiller, dramatiker og regissør.

Bjørnar Lisether Teigen er fast ansatt som skuespiller på Teatret Vårt, og har medvirket i blant annet i Jeppe, Lille Eyolf, Til Kongo, Meldinger ut i rommet, Det merkelege som hende med hunden den natta, Århundrenes legende,  Den hellige Johanna fra slakterhusene, Radio Don Quijote og Midt i livet 1 og 2.

Høsten 2023 er Teigen aktuell som skuespiller i Villanden, som dramaturg og regissør for SULT og manusforfatter, dramaturg og regissør for Olav Hesthagen feirer jul - O Helga Nach.