Invitasjon til bursdagsfeiring og "Hurra for deg-kor"

Teatret Vårt fyller 50 år i år - og lørdag 21. Mai kl. 13.00 inviterer vi til folkefest og feiring på Takterassen på Plassen. Sangere som melder seg på og deltar i "Hurra for deg-koret" får en fribillett til selvvalgt forestilling som er gyldig i 2 år - og en liten overraskelse!

Vi inviterer alle som vil fra korene i Molde til å være med å synge Hurra for deg som fyller ditt år! sammen med forsanger Lena Kristin Ellingsen, som er kjent blant annet fra 90-metersbakken, Himmelblå og som Erle Butenschøn i julekalenderen «Kristiania magiske tivolitheater». 

Selve arrangementet er åpent for alle som vil komme og Teatrets Venner spanderer burdagskake, kaffe, boller og saft - og kanskje blir det noen overraskelser!
Molde janitsjar kommer også! Velkommen til folkefest!

Vil DU være med i "Hurra for deg-koret"?
Meld deg på i skjemaet under innen fredag 13. mai.
Det blir en liten øving samme dag; lørdag 21. mai kl. 12.00 – 12.30 i Rådsalen på Molde kulturskole - fint om de som kan blir med på den! Alle som skal være med må komme til oppstilling i utetrappa kl. 12.50.

Noter og øvingsfiler
NOTER

ØVINGSFILER (mp3): 
Sopran(melodi, lyse damestemmer)
Alt (lave damestemmer)
Bass (alle herrestemmer)
SAB (alle stemmene)

Program jubileumshelg
Det er et fullpakket program for jubileumshelgen med program for både for de store og små. Det vil også bli gratisarrangementer både på Plassen og i Molde sentrum. Følg med på teatretvart.no Påmeldte deltakere i «Hurra for deg-koret» får fribillett til selvvalgt forestilling med 2-års gyldighet.

Påmelding innen 13. mai (men vi tar også imot "etterslengere"!)

Gruppe