Det er med stor glede at vi kan ønske velkommen til 10. klasser ved ungdomsskoler i Ålesund og Molde til å se ungdomsforestillingen Habitat. Billettene til forestillingen gis i gave av Ålesund teaterforening og Teatrets Venner i Molde!

Habitat
På leting etter sannheten

En ung jente forsvinner. En stor leteaksjon settes i gang, og hun blir funnet død i en elv. Hva skjedde? Og hvem var hun?

Angeline er borte. Hennes eneste egentlige venn, Tara, sitter igjen med mange spørsmål. Det fortelles ulike historier om Angeline, hvem hun var og hva som kan ha skjedd med henne. Tara må kjempe om sannheten, og om det hemmelige stedet de hadde sammen i skogen. Hva skjer med framtidsplanene de hadde lagt når Angeline ikke er her lenger? 

Tilværelsen endrer seg så drastisk at Tara må finne sin egen måte å leve videre på. Hun tar vare på det som er verdifullt, og forsøker å skape seg en ny tilværelse i skogen, uavhengig av hva alle andre mener. Men der får hun ikke være i fred … 

Habitat handler om å finne ut hvem vi er og om forholdet vårt til naturen. Flukten inn i skogen - fra sosiale regler og jaget etter å være perfekt - innebærer å lete etter noe nytt; noe annet enn det vi flykter fra. Kanskje må vi gå oss vill for å finne vår egen vei? 

Les mer om forestillingen her.

PÅMELDING
Det er plass til maksimum 50 publikummere per forestilling. Billetter tildeles etter "først-til-mølla"-prinsippet.
Her finner du skolemateriell med for- og etterarbeid til forestillingen. Etter at klassen har gjennomført etterarbeidet svarer elever og lærere på en kort evaluering. 
Teaterbesøket gjennomføres med trygge rammer etter gjeldende anbefalinger om smittevern.

Gruppe


I Teatret Vårts personvernerklæring finner du mer informasjon om hvordan vi håndterer deres personopplysninger.