Teatret Vårt 50 år

Festforestilling med historisk tilbakeblikk

Vi inviterer til en storslått markering av Teatret Vårt sitt 50-årsjubileum. Sammen med gamle kjente og nye bekjentskap byr vi på musikalske tilbakeblikk, utdrag fra minnerike forestillinger og kanskje noen overraskelser. Vi lover en festkveld med mimring og latter – bli med på feiringen!

Våren 1972 ble det i Stortingsproposisjon foreslått å opprette Norges andre regionteater. Stortinget sluttet seg allerede i juni til Kirke- og undervisningskomiteens innstillig og bevilget 400.000 kroner til etablering i Møre og Romsdal. Molde kommune handlet raskt og ubyråkratisk og i slutten av august var Teatret Vårt et faktum. Bare en halvannen måned etter - 15. oktober - var det premiere på Tvillingene i Ørsta. Et intenst halvår med strategisk timing og godt politisk arbeid la grunnlaget for et 50 år langt eventyr. Resten er historie, som det heter. En historie med store og små uforglemmelige øyeblikk og opplevelser. Dette vil vi markere med en festforestilling!

Vi ønsker å mimre sammen med publikum og henter frem kjente og kjære tilbakeblikk med forestillinger og medvirkende fra Teatret Vårt sin 50 år lange historie. Det kommer gjester fra etableringen i 1972 og fra alle epoker frem til i dag. Husorkester for anledningen er Henning Sommerro og John Pål Inderberg. Hvem andre som kommer? Følg med, følg med!

Arrangementet er et samarbeid mellom Teatrets Venner og Teatret Vårt.

Kjøp billett

Varighet ca 90 minutter (ingen pause)

Regi
Kristian Lykkeslet Strømskag

Dramaturg
Carl Morten Amundsen

Musikere
Henning Sommerro og John Pål Inderberg

Med
Inviterte gjester og ensemblet ved Teatret Vårt

fredag 20.5. kl 18.00
Teatret Vårt 50 år
Teatret Vårt, Molde
Utsolgt
lørdag 21.5. kl 14.00
Teatret Vårt 50 år
Teatret Vårt, Molde
lørdag 21.5. kl 18.00
Teatret Vårt 50 år
Teatret Vårt, Molde
søndag 22.5. kl 18.00
Teatret Vårt 50 år
Teatret Vårt, Molde