Teaterrotta

Rampete og mystisk for de minste!

Det knirker og tasler i gangene på huset. Merkelige og uforklarlige ting skjer stadig vekk både på teaterets scener og ute på turné. Hvor ble det av skuespillerens parykk? Hvem slår på lyset om natten? Og hvem har gnagd på rekvisitørens teaterkake? Gjennom teatrets 50 år lange livsløp har mye rart skjedd. Ingen har helt klart å oppdage hva alt dette mystiske er, selv om det har vært nære på noen ganger.

For, de som tasler og gnager er: teaterottene. De har holdt på gjennom generasjoner, og har alltid holdt seg trygt plassert i kulissene. Men, ikke alle ønsker å gjemme seg bort lenger. Det å skulle være usynlig er ikke alltid like kjekt, særlig ikke når din største drøm er å stå på scenen som skuespiller, og det vil Teaterrotta Pernille. Det er på tide med endring i teateret synes Pernille, og hun har i skjul sneket seg inn på teatersjefens kontor og invitert barn fra hele fylket inn i teateret for å lage teater sammen med henne. De må bare ikke bli oppdaget. I forestillingen blir du tatt med på en leken og kreativ forestilling hvor flere rom blir benyttet og barna blir invitert inn i et interaktivt univers. 

Lina Taule Fjørtoft.png
Lina Taule Fjørtoft

Lina Taule Fjørtoft er skuespiller, teaterprodusent og manusutvikler.  Hun er utdannet ved teaterutdanningen på Nord universitet og er aktiv både i frilansfeltet og ved institusjonsteater. Hun har bl.a. vært tilknyttet Den Nationale Scene og Det Vestnorske Teateret. I anledning Teatret Vårt sitt 50 års jubileum har Lina skrevet stykket om Teaterrotta. 

Kjøp billett

Passer for 4 år og oppover

Av og med
Lina Taule Fjørtoft

Teaterrotta er en leken og morsom forestilling som passer spesielt godt for barn fra 4 år og oppover. 

Tilgjengelighet og tilrettelegging ved forestillingen: Teaterrotta er en vandrende forestilling - det vil si at her begir vi oss ut på en vandring gjennom kriker og kroker, trappeløp og scenerom i teatret. Dersom noen av barna har bevegelsesutfordringer ber vi derfor om at dere tar kontakt med oss god tid i forkant slik at vi har tid til å tilrettelegge for dere så godt som mulig. 

lørdag 8.10. kl 11.00
Teaterrotta
Arbeideren kulturhus, Ålesund
lørdag 8.10. kl 13.00
Teaterrotta
Arbeideren kulturhus, Ålesund
lørdag 8.10. kl 15.00
Teaterrotta
Arbeideren kulturhus, Ålesund
lørdag 15.10. kl 11.00
Teaterrotta
Festiviteten, Kristiansund
lørdag 15.10. kl 13.00
Teaterrotta
Festiviteten, Kristiansund
lørdag 22.10. kl 11.00
Teaterrotta
Teatret Vårt, Molde
lørdag 22.10. kl 13.00
Teaterrotta
Teatret Vårt, Molde
søndag 23.10. kl 11.00
Teaterrotta
Teatret Vårt, Molde
søndag 23.10. kl 13.00
Teaterrotta
Teatret Vårt, Molde