Teaterekspressen

50 år på 50 minutter!!

Endelig kan du få teater som take away! Du ringer, vi bringer.

Bare bli sittende i godstolen!
Vi fyller nemlig kassebilen med tre lekne skuespillere, kostymer, rekvisitter og 50 års teaterhistorie og kommer susende rett hjem til stua di. Eller garasjen om du vil? 

Velg dine favorittforestillinger fra vår 50-årige teatermeny, så serverer vi vår variant -  fritt etter minnet. Stor fare for latterbrøl hos deg og dine gjester! Teaterekspressen plakat flilagt.png

Bestill teater hjem i stua (inntil 20 stk)
Inviter storfamilien eller vennegjengen til en morsom kveld hjemme, hos naboen eller på hytta! Vi kommer dit du vil, så sant det er plass til oss og publikum. Det er bare å sette på kaffen, resten fikser vi!

Teaterekspressen spiller kun innendørs og dukker opp 30 minutter før start. De trenger et sceneområde (minimum 2x1 m), litt strøm og et lekent og engasjert publikum. Maks 20 stk. Rydd unna det du er redd for, ting kan fort bli en del av forestillingen.... Pris kr 2000.Bestilling større gruppe (20-50 stk)
Lyst til å gjøre noe sprell på jobben eller skoleavslutningen? Eller kanskje overraske jubilanten med en gave han helt sikkert ikke har fra før? Nå har du muligheten! 

Teaterekspressen spiller overalt i Møre og Romsdal så lenge det er innendørs, gjerne i lokaler hvor det vanligvis ikke er publikum. Her er det bare kreativiteten som kan stoppe deg! 

Teaterekspressen dukker opp 30 minutter før forestillingsstart. De trenger et sceneområde (minimum 2x1 m), litt strøm og et lekent og engasjert publikum. Maks 50 stk. Pris kr 5000.


Spilleperiode Vi 

Teaterekspressen har våren 2022 kjørt rundt i hele Møre og Romsdal og spilt på alle slags steder. Til høsten blir det på ny mulig å få besøl

Høst 2022
Lørdag 22. oktober Sunnmøre
Søndag 23. oktober dagtid: Sunnmøre

Lørdag 19. november dagtid: Molde og omegn, 
Søndag 20. november dagtid:  Molde og omegn

Bestilling og mer informasjon
Ta kontakt med kjersti@teatretvart.no | 71 24 02 80
Kjøp billett

Varighet 50 minutter

Passer for hele familien og enda noen til

Regi
Mats Eldøen

Dramaturg 
Ester Gjermundnes 

Visuell konsulent
Monica Valsø

Lyskonsulent
Henrik Stoltz Vernegg

Med
Kristoffer Egset, Preben Lillebø Rongve, Eline Øverby