Sultanens sønn

-en familieforestilling full av magi og eventyr!

Den kjente sjøfarerfamilien Crovetto blir invitert til å besøke Sultanens rike i det myteomspunnede Mesopotamia og legger ut på en spennende reise. Langt ute på havet oppdager de plutselig at familiens yngste sønn, Pancho Crovetto, har gjemt seg nede i lasten og sneket seg med på reisen.

Under et besøk hos Sultanen blir lille Pancho nysgjerrig på Sultanens sønn, Al-Aziz, som ser ut til å skjule en hemmelighet... Lille Pancho bestemmer seg for å finne ut hva denne hemmeligheten kan være, og nysgjerrigheten tar ham av sted på en spennende jakt etter sannheten.

Forestillingen starter som en fortellerstund, før en magisk glasskule og arabisk musikk bringer oss inn i universet der de to guttene møtes. Den reisen de tar ut på for å bli kjent med hverandre og hemmeligheten Al-Aziz bærer på introduserer publikum for både musikk, sang, sirkuselementer og et flyvende teppe i et humørfylt og lekent samspill.

Safaa Al-Saadi - en irakisk musiker og komponist, og Diego Belda - som er en chilensk nysirkusartist, står bak denne spennende eventyrfortellingen om Sultanens sønn. Den nykomponerte musikken har røtter som strekker seg tilbake til gamle Mesopotamia, og sammen med musikken fra Al-Saadi blir publikum også introdusert for både balansekunst, sjonglering og 'magi' gjennom Beldas nysirkuskunster. 

Etter forestilling kan du nyte fiskeburgere fra Fisketorget, saft og kaffe, som er inkludert i billettprisen. Kun kr. 100,- per billett på alle Teaterlørdager.

Velkommen til en spennende ny opplevelse for både store og små! 

Kjøp billett

Varighet ca. 30 minutter

Passer for alle fra 3 år

Av og med
Diego Lavin Belda og Saafa Al-Saadi

lørdag 1.6. kl 12.00
Sultanens sønn
Arbeideren kulturhus, Ålesund
lørdag 1.6. kl 14.00
Sultanens sønn
Arbeideren kulturhus, Ålesund