Riksteatret: Pust

En moderne kjærlighetshistorie

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen. 

Pust settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus. 


Trygge rammer
Les mer om hvordan vi håndterer smittevern ved Teatret Vårt.

Kjøp billett

Varighet 1 time og 30 minutter (ingen pause)

Av
Duncan Macmillan

Oversatt av
Michael Evans

Regissør
Marie Blokhus

Kostymedesigner og scenograf
Katja Ebbel Frederiksen

Komponist
Ingrid Olava

Lysdesigner
Oscar Udbye

Lyddesigner
Nils Wingerei 

Med
Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Produsert av
Riksteatret

tirsdag 20.10. kl 19.00
Riksteatret: Pust
Teatret Vårt, Molde