Riksteatret - Tobias og dagen det smalt

"Årets beste barneforestilling" på turné med Riksteatret.

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert! 

Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?  
 
Tobias og dagen det smalt er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: Det er mange måter å være menneske på. 

Riksteatret skal by på det beste for barn og unge, og med Tobias og dagen det smalt får publikum over hele landet oppleve forestillingen som ble kåret til "Årets beste barneforestilling" Heddaprisen 2018. Forestillingen passer for familier, foreldre, lærere, klasser - og alle barn fra 6 år.

Kjøp billett

Varighet 55 minutter (ingen pause)

Passer for alle over 6 år

Av
Jenny Svensson

Regissør
Morten Røsrud

Scenograf og kostymedesigner
Mari Hoel Lotherington

Komponist og lydprodusent
Aggie Peterson 

Lyddesigner
Andreas Wangsbro

Lysdesigner
Øystein Heitmann

Dramatiker
Jenny Svensson

Dramaturg
Lina Synnøve Killingdalen

Idé og prosjektleder 
Kristine Myhre Tunheim 

Med 
Jonas Delerud, Sebastian Legaard Engeland, Per-Theodor Paulsen, Alexander Rindestu, Tonje Dreyer Sellevoll og Kristine Myhre Tunheim

Produsert av
Rimfrost produksjoner i samarbeid med Hålogaland Teater.
Produsert for turné av
Riksteatret.

tirsdag 20.4. kl 18.00
Riksteatret - Tobias og dagen det smalt
Teatret Vårt, Molde