Riksteatret - Teaterkonsert Sundfør

Life does us

Opplev Susanne Sundførs musikalske univers på teaterscenen!

Noen ganger vokser det frem artister som lager så vakker musikk at den oppleves som intenst troverdig for mennesker over hele verden. Susanne Sundfør er en av disse.

Med spektakulære konsertopptredener og musikk som fanger hele opplevelsen av å være menneske, har Susanne Sundfør vokst seg inn i den internasjonale stjernehimmelen og blitt en av våre mest betydningsfulle artister. Nå blir sangene hennes teaterkonsert med noen av landets mest musikalske skuespillere på scenen.

Mimmi Tamba, Lars Henrik Aarnes, Ingrid Jørgensen Dragland, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ida Göransson, Trond Peter Stamsø Munch og Elisabeth Mørland Nesset vil fremføre noen av de beste sangene fra album som Music for People in Trouble, Ten Love Songs og The Brothel i en scenisk teaterfortelling tettpakket med musikk og magi, der vi tar i bruk alle teatrets virkemidler.

Vi tror det kan bli et av høydepunktene for alle som har lyst til å møtes for en stor kulturopplevelse til høsten. Velkommen i teatret!

Kjøp billett

Varighet ca. 2 timer (inkl. pause)

Av
Njål Helge Mjøs

Regissør
Helena Wik

Musikalsk ansvarlig
Simon Revholt

Scenograf og kostymedesigner
Mari Lotherington

Koreograf
Stian Vikjord Danielsen

Lysdesigner
Ingrid Skanke Høsøien

Lyddesigner
Amund Ulvestad

Dramaturg
Njål Helge Mjøs

Musikalsk medskaper
Sjur Miljeteig

Med
Lars Henrik Aarnes, Ida Göransson, Marius Trøan Hansen, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ingrid Jørgensen Dragland, Trond Peter Stamsø Munch, Elisabeth Mørland Nesset og Mimmi Tamba

søndag 14.11. kl 18.00
Riksteatret - Teaterkonsert Sundfør
Teatret Vårt, Molde