Overganger

En hyllest og kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske.

Dora Thorallsdottir har på kort tid blitt en av Norges mest populære standup-komikere. Hennes to forrige soloshow har høstet strålende kritikker, mottatt Komipris-nominasjoner og gått fått for fulle hus på Latter år etter år. Nå gleder vi oss stor til Doras tredje standup-show – Overganger – på Teatret Vårt under Teaterfest 2023.

Thorallsdottirs forestilling er et komisk og varmt show om de ulike overgangene i livet. Om hvor trøblete de kan være, men samtidig også ofte ufrivillig komiske. Ta overgangsalderen for eksempel. Selv om vi alle skal dit når vi er rundt halvveis i livet, er det nesten ingen som snakker om det. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre, i en kropp som naturlig forfaller, til noe skamfullt. Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente. Standupforestillingen Overganger er Doras hyllest og kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Publikum i Molde kan glede seg til komiske og treffende observasjoner av absurde ting vi driver med og ikke minst en gjennomgang av alt maset som følger av å ha en kropp.

Garantert show med høy latter- og gjenkjennelsesfaktor! Og kanskje lærer du noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? 

PRESSE
NRK En hyllest til den aldrende kvinne
DAGSAVISEN Vi mangler raushet overfor kvinner i overgangsalderen
VI.NO Vi har arvet ideen om at kvinner er en bruksting

Kjøp billett

Varighet 1 time og 20 minutter uten pause

Med
Dora Thorhallsdottir

Produsent
Dora Thorhallsdottir

onsdag 15.3.23 kl 20.00
Overganger
Teatret Vårt, Molde