Margot i 100 over 80!

Bli med Margot og møt aktørene i AS Helse-Norge

Margot har vært med å bygge landet og betalt skatt i et helt liv. Nå skal hun endelig få høste godene og nyte sitt «opium». Margot baner seg vei gjennom Helse-Norge med livsmot og benskjørhet. Vi rykker alle stadig fremover i køen! Eller gjør vi det?

Bli med Margot og møt aktørene i AS Helse-Norge. Ina Breivik og Simon Andersen åpner dosetten. Du trenger ikke ta med lystgass, vi bjuder!

Ina Breivik startet sin komiker/skuespillerkarriere som S i SMXL. Hun har delt scene med mange av landets mest anerkjente komikere og har blitt nominert til komiprisen hele seks ganger, både for beste forestilling og beste kvinnelige artist. Sist i 2016 med forestillingen «Margot, Alt i boks». Ina sa opp jobben sin som sykepleier i 2000, for å satse fullt på artistkarrieren. Da Coronaviruset gjorde sitt inntog i 2020, skjønte hun at det var bruk for henne i helsevesenet, henholdsvis som sykepleier. Ina lar hennes alter ego, Margot snakke for seg når status på Helsenorge anno 2022 skal gjøres opp.

Simon Andersen debuterte (på scenen) i 1988 som Rolf i "The sound of Music" Etter teaterutdanning på Hordaland Teater og Riksteaterets elevskole har han spilt på en rekke scener rundt i landet. Mest kjent er han som Roy i "Familiesagaen de syv søstre" på TV 2. Han er også offisielt godkjent Wenche Foss-imitator(godkjent av originalen selv.) Har drevet eget teater og satt opp/skrevet, og spilt i utallige revyer og cabareter. Når han ikke står på scenen er han ofte å finne i dubbestudio, eller på et helsehus nær deg.... 

Kjøp billett

Varighet ca 1 time og 25 min

Med Ina Breivik og Simon Andersen

fredag 14.4. kl 19.00
Margot i 100 over 80!
Teatret Vårt, Molde
lørdag 15.4. kl 18.00
Margot i 100 over 80!
Teatret Vårt, Molde