Beatur - Master of The Universe

En musikalsk og humoristisk forestilling om å leve med sykdommen selvbedrag

Beatur - Master of the universe er en forestilling om å balansere mellom snarveier, og å grave etter sannheten i minnene som ligger i hjernebarken.

“Beatur: Master of The Universe” er en forestilling om å balansere mellom snarveier, og å grave etter sannheten i minnene som ligger i hjernebarken. Med soloforestillingen «Beatur-Master of the Universe» tar musiker, DJ, og islandsk mester i beatboxing -Beatur-tak i sin personlige historie om å vokse opp i et alkoholisert partyhjem i Reykjavik på 90-tallet.

Det handler om å oppdra seg selv, om å løpe fra ansvar, den evige jakten etter å fylle det sorte hull, ta flest mulige snarveier, om å leve med sykdommen selvbedrag og om å miste evnen til å mestre sitt eget liv. Dette er den ekte historien om Beatur.

Forestillingen er produsert av SPKRBOX. SPKRBOX står bak sukesser som Blokk til blokk, Linje 5, Isbilen og Superkid, samt SPKRBOX-Festivalen, en festival for møtet mellom hiphop og teater.

Beatur – Master of the universe er støttet av Fond for utøvende kunstnere, Kulturdirektoratet: Norsk-Islandsk samarbeid og Nordisk kulturkontakt.

Velkommen til ettersnakk med Beatur rett etter forestilling.

Kjøp billett

Varighet Ca. 1 time og 25 minutt. Ingen pause.

Beatur – Master of the Universe er produsert av

SPKRBOX
Regi 
Toril Solvang-Kayiambakis

Utøver 
Beatur

Idé 
Beatur

Manus 
Beatur og Toril Solvang-Kayiambakis

Manuskonsultasjon 
Siriann Petronella Berdal 

Lys- og videodesigner
Martin Flack

Produsent
Anja H. O. Kjærnli

Inspisient
Siriann Petronella Berdal / Sofia Knudsen Estifanos

Forestillingen er støttet av Fond for utøvende kunstnere, Kulturdirektoratet – Norsk-Islandsk Samarbeid og Nordisk kulturkontakt

lørdag 18.3. kl 21.00
Beatur - Master of The Universe
Teatret Vårt, Molde