Fredag 22. oktober 

kl. 18.30  Åpning av Teaterfest ved teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag.
Utdrag av iscenesatt lesning i-vi og musikalsk innslag ved Bård Watn.
Kafe Kurt. GRATIS

Lørdag 23. oktober

kl. 21.30  Utdrag Scener fra et ekteskap.
Kjersti Botn Sandal leser og Pål Austnes og Kristian Johannessen spiller. 
Ingmar Bergman tidløse scenetekst Scener fra et ekteskap møter nye toner fra Pål Austnes og Kristian Johannessen. Kjersti Botn Sandal har funnet frem manuset fra forestillingen og laget et bearbeidet utdrag til Teaterfest. Med musikken og sceneteksten i samspill, borer de seg inn i den eksistensielle fortellingen, ærlig og hudløst. Det blir en nær og direkte lesning om den sårbare kjærligheten i et parforhold. Det kan bli både vondt og vakkert.

Kafe Kurt GRATIS

kl. 22.00 Konsert med Mosaikk.
Mosaikk har utviklet et nært, melodiøst og drømmende musikalsk uttrykk med jazz-feeling. Pål Austnes melodiøse sopransaks flyter lett understøttet av Kristian Johannessen på tangenter. Kjetil Gjelstenli på bass legger ankerfestet i det melodiøse landskapet og Espen Krumpolc sitt solide rytmiske bidrag på trommer kompletterer kvartetten.
Kafe Kurt GRATIS

Søndag 24. oktober

Kl. 17.10 Om vennskap, alderdom og demens
Møt skuespillerne i Skumringstimen, Astrid Overaa og Peter Drabløs, i samtale med professor Else Lykkeslet på avdeling for helse- og sosialfag på Høgskolen i Molde om hvordan det kan være å bli gammel. Else Lykkeslet har deltatt i prosjektet "Dikt og demens" der personer som lever med demens har bidratt til diktsamlingen "Tellagulla".
Kafe Kurt GRATIS

Se programmet for Teaterfest 2021.