Hva ønsker du å formidle med forestillingen?  
Denne forestillinga er både for dem som kan masse om Ibsen og for dem som har valgt på bry seg om noe annet. Skjøl elsker jeg Ibsen, men jeg elsker ikke alle Ibsens stykker. Noen av dem, særlig de tidlige, gir meg utslett og matte øyne. Men Hedda Gabler og Et dukkehjem!? Hoi, så gøy! Jeg hadde ikke vært den samme uten. Det henger nok sammen med at min hensynsløse bestemor tok meg med for å se Hedda Gabler da jeg bare var fem år. Etter det har jeg sett den og andre Ibsen-oppsetninger flere ganger enn jeg har tall på. Hvorfor hun gjorde det har jeg brukt lang tid på å forstå. Hva hadde min arbeiderklasse-bestemor sitt liv med de korsettkledde damene på scenen å gjøre? Hvorfor var Ibsen så viktig for henne og de mange andre, som gjennom ulike tider har fylt opp salene i vårt ganske lange land, for å se Hedda skyte seg og Nora danse som en lerkefugl? Svarene jeg fant begeistrer meg, og den begeistringa vil jeg gjerne dele med flere.  

Hvorfor bør vi velge å se på denne forestillingen?  
Jeg vil gjerne virke sympatisk, og det å skryte av sin egen forestilling framstår ikke som særlig ydmykt. Jeg får prøve å si at publikummet mitt ler mye. De første gangene kom det som en overraskelse på meg. Det kan jo bety at jeg er morsommere enn jeg tror, eventuelt at jeg er ufrivillig morsom? Og så er det noen ganger de gråter litt. Flere av dem sier at de kjenner seg igjen og ser på Ibsen på en annen måte etterpå. Noen kommer igjen og igjen. Det må jo bety noe? 

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt? 
Jeg har aldri opptrådt på Teatret Vårt, så det er veldig ærefullt for meg.  

Hva opptar deg for tiden?     
Krigen i Ukraina, så klart. De mange menneskenes liv og skjebne. Jeg er sikker på vi klarer å løse problemene vi har i helsevesenet på en bedre måte enn vi gjør i dag, sånn at både eldre og fødende kan få den helsehjelpen og omsorgen de fortjener. Og så er jeg fryktelig glad for at vi ikke bor i Iran, så vi kan rope ut om urett uten å bli skutt. Tenk på Kvinnene og mennene som demonstrere der. For et mot!