Hva ønsker du å formidle med forestillingen? 
Vi har tatt utgangspunkt i de som går på pub (det vil si de fleste) og forsøkt å lage teater for dem. Vi har jobbet for å gi alle mulighet til å forstå dette fantastiske verket. For å få til det har vi oppdatert språket til vårt eget, slik at alle i publikum skal kunne skjønne alt som blir sagt, og lett kunne kjenne seg igjen. Samtidig har det vært viktig for oss å ta vare på Ibsens originale tanker og verk. Vi har ikke påført forestillingen påfunn, men vi har forsøkt å tydeliggjøre karakterer og situasjoner. Derfor har vi for eksempel gitt Solveig flere sanger og latt henne være mer tilstede enn hun er i Ibsens originale verk. Peer På Pub handler om en fyr (Peer Gynt) som du kjenner igjen fra vennene dine, eller deg selv, eller folka som sitter rundt deg på puben med en øl. Det er utrolig at Ibsen på 1860-tallet skrev så hylende morsomt, skjørt og fantastisk vakkert om mennesker vi kan kjenne oss så godt igjen i. 

Hvorfor bør vi velge å se på denne forestillingen? 
Fordi denne teksten handler om deg og ditt liv. Ibsens Peer kan hjelpe oss til å forstå oss selv som mennesker. Ibsen skrev så morsomt og klokt om grunnleggende eksistensielle spørsmål. Vi har et ønske om å gjøre disse kloke tankene tilgjengelige for alle. Også for de som ikke normalt sett oppsøker teateret. Ibsen kan bidra til å gjøre livet enklere og spare deg for en tur til psykologen. Du er ikke alene. Det er alltid noen som har tråkka verre uti enn deg.

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt? 
Jeg vokste opp i Molde. Jeg spilte cello på Kulturskolen, før jeg i tenårene fortsatte med sang, piano og dans på Musikklinja. I regi av skolen, var vi ofte på Teatret Vårt. Jeg var også med i «Lærlinganr», da Rolf Magnus Orø startet gruppa på midten av 2000-tallet. På den tiden var «Lærlingane» knyttet til Teatret Vårt, og vi var heldige og fikk være med på noen forestillinger som musikere og skuespillere, blant annet Jeppe på Bjerget og Ship of Hope. I 2010 var jeg med i musikalen ENRON, et samarbeid med Teatret Vårt, Rogaland Teater og Transiteatret-Bergen, som senere resulterte i en rolle i Highway Hypnosis av Transiteatret-Bergen, og deretter Peer Gynt DUB på Den Nationale Scene. Så Teatret Vårt har gitt meg både erfaringer og muligheter. Det er derfor stor stas for meg å få vende hjem til Teatret Vårt for å spille denne forestillingen, som jeg er veldig stolt av å være en del av.

Hva opptar deg for tiden?
Jeg bor i Oslo, hvor jeg jobber som frilans operasanger. Etter måneder med nedstengt kulturliv, etterfulgt av mammaperm med min første datter, er jeg nå tilbake i jobb, og det er veldig fint!