Hva ønsker du å formidle med forestillingen?
Jeg har et show om overgangsalderen og det å bli eldre, fordi det er så tabubelagt tema. Vi trenger å le av alt det komiske rundt det, for å ufarliggjøre det. Og det er forbausende mye artig å ta tak i. Faktisk!

Hvorfor bør vi velge å se på denne  forestillingen? 
Fordi, i all beskjedenhet så er showet kjempegøy! Showet i Molde er forestilling nummer 115, så kan vi si det er en suksess da? Folk ler veldig mye, og det er jo grunnen til at vi drar på standup: for å le og kose oss.

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt ?
Det er faktisk andre gang jeg besøker Teatret Vårt og Teaterfest. Jeg besøkte Teaterfest i 2015 med showet Det var ikke sånn det skulle bli. Gleder meg veldig. Har også spilt på Scandic og hatt foredrag der, men Teatret Vårt har en veldig fin atmosfære. Mer sjel, mer moro som ligger i veggene (uten at jeg skal bli helt Åndenes makt her..)

Hva opptar deg for tiden?
At vi har klart å gjøre overgangsalderen, som ALLE kvinner skal gjennom, til et ensomhetsprosjekt. Tenk at vi ikke kan mer om noe som angår samtlige damer?! Og menn, som bor med disse kvinnene, de skjønner jo ofte ingenting av kona lenger. Det er helt ubegripelig at vi står på stedet hvil når det kommer til kunnskap om hva det er, og at det er tabu?? Er jo helt koko! Derfor synes jeg det er en viktig forestilling også, fordi jeg driver med folkeopplysning midt oppi alt. Du går fra Overganger-showet mitt og vet litt mer om overgangsalderen enn da du kom. Det fryder meg å kunne spre informasjon samtidig som folk ler masse!