Hva ønsker du å formidle med forestillingen? 
Jeg ønsker å formidle flere ting med En spurv og en diva. Selvsagt det usannsynlige vennskapet mellom to artister, så ulike både i uttrykk og bakgrunn. Begge fremstod som det vi i dag ville kalt influensere med sterk påvirkningskraft både innen musikk og klesstil. Men berømmelse har en pris. Det er en egen ensomhet i å være så stor, og problemstillingen var akkurat lik da som den er blant dagens stjerner. Selv om en står fremst på scenen og gleder millioner av mennesker, så betyr ikke det at en takler livet. Det er lett å bli blendet av det skarpe scenelyset og miste av syne hva som er et godt liv. Jeg tror at det var i forståelsen for hva den andre opplevde at Piaf og Dietrich fant sitt dype vennskap. Så ønsker jeg selvsagt fremfor alt å formidle denne helt fantastiske, tidløse musikken.

Hvorfor bør vi velge å se på denne forestillingen?
Med musikken i høysetet veksler forestillingen mellom humor og glede, og såre, sterke øyeblikk. Pianist Svein Ragnar Myklebust og bassist Theodor Onarheim har et unikt samspill der de følger og leder Eva Bjerga Haugen i rollen som Dietrich, og meg i rollen som Piaf. Jeg har selv besøkt Møre og Romsdal med konserter flere ganger, men Bjerga Haugen kan for mange i området være et ubeskrevet blad. Det er bare å glede seg til den vakreste og varmeste fløyelstemmen jeg vet om!

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt?
Teatret Vårt kjenner jeg til gjennom omtaler av produksjoner og forestillinger. Selv om jeg altså har spilt i Molde flere ganger, har det aldri vært på Teatert Vårt. Nå var det på tide, og jeg gleder meg skikkelig!  

Hva opptar deg for tiden?
Jeg slapp i fjor høst (2022) utgivelsen Mørk salong, som består av helt nyskrevne norske sanger og tekster, musikk med en tydelig referanse til franske chansons. Dette har vært mitt hovedfokus det siste halve året med konserter og turnering, og det blir det også i vår og sommer. Hvem vet, kanskje jeg kan komme til Møre- og Romsdal også etter hvert?