Hva ønsker du å formidle med forestillingen? 
Fredrik Høyer har skrevet «i-vi» og kaller det et oratorium for tolv ungdommer. Det er en monolog, en tankestrøm og en slags tenkt representasjon av ungdomsgenerasjonens felles underbevisste «monkey mind». Hva strømmer gjennom sinnene deres i disse tider? 
Det vi også ønsker med denne forestillingen er å ta denne fantastiske og underfundige teksten og bake den til en nytbar nystekt bolle med uvante, men spennende krydder i. Jeg håper dere smatter høyt og ivrig.

Hvorfor bør vi velge å se på denne forestillingen? 
Dette er en tekst som er skrevet innenfor en sjanger vi kaller Spoken Word, en slags poesistrøm, gjerne til musikk. Det er uvant for mange, men en spennende måte å «laste opp» ny data i en menneskekropp. Noe er lettfattelig og gøyalt, mens andre deler er tyngre og trenger mer ettertanke. Det jeg elsker med spoken word er at jeg gjerne faller av undervegs, men at det ikke gjør noe, for teksten og musikken kommer inn i hodet og følelsesapparatet mitt uansett og etterpå lever ordene og stemningene i meg lenge. Så hvorfor bør man se denne forestillingen? Fordi den er utmerket mat for den evige videre samtalen om hvem vi er, og hvem vi vil være. Yess!

Hva er ditt forhold til Teatret Vårt? 
Aiaiaiai, Teatret Vårt var mitt første teater som profesjonell aktør. Jeg har vel jobbet ved teateret bare en håndfull ganger, men det har alltid vært i livet mitt og er bestandig et sted jeg kan stikke innom å møte fine, elskede ansikter. Og så får jeg jobbe her av og til, og det er som små konfekter i livet mitt.

Hva opptar deg for tiden?
Jeg har ganske nylig flyttet hjem til Moldetraktene etter mange år i Oslo. Her har mannen min og jeg skaffet oss jord og startet opp områdets første andelsgård. Følgelig er det mye i Fredrik Høyers «i-vi» som snakker direkte til det som opptar meg i disse dager.  For meg personlig er fokusområdet på matproduksjon. Hvordan kan vi gjøre det etisk og med et fokus på å bygge heller enn å utarme jorda. Hvordan kan vi fortsette å være her uten å ødelegge? Kan vi komme oss tilbake til det? Det lurer jeg på.