Improshow med Teatret Vårt og Det Andre Teatret

Uformell impro-duell

Hvem er best i improteater av proffene fra Det Andre Teatret i Oslo og Teatret Vårts egne skuespillere? Eller blir det enda morsommere hvis de slår seg sammen og lager historier på tvers av byene, teatrene og dialektene? Hvilke karakterer og historier kan dukke opp en helt uvanlig fredagskveld på Teatret Vårt?

Vi har i høst vist improforestillingen Magi- og fantasioperatørene for barn i hele fylket, og nå er forestillingen på plass i Molde. Med utgangspunkt i ting de finner i skuffer og skap, flyvende rundt i rommet eller med gode ideer fra barn i salen, improviserer Magi- og fantasioperatørene frem historier, rett foran nesa på deg. Norges beste improvisatører laget teater av - det meste!

Fredag 1. november inviterer vi til improforestilling for voksne. Dette er sjansen for å se noen av de morsomste skuespillerne i landet leke med våre egne skuespillere.

Varighet Ca. 1 time

Medvirkende
Sara Fellman, Olli Wermskog, Lars Melsæter Rydjord, Kristine Grændsen, Johanna Mørck,  Mats Eldøen, Preben Lillebø Rongve, Kjersti Botn Sandal