Vi tilrettelegger for allmenne smittevernsregler 

Hånddesinfiserende middel og såpe vil være tilgjengelig på alle våre toaletter, og på en rekke andre steder der publikum ferdes. Både saler, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Seteplassering i salen er tilrettelagt for å overholde 1 meters avstand. Publikum sitter på annethvert sete, og på annenhver rad. Personer i samme husstand kan sitte sammen.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på teatretvart.no

Foreløpig har vi bare anledning til å ha maksimalt 50 publikummere per arrangement. Du kan kjøpe maksimum 5 billetter per kjøp. Hvis dere er en gruppe eller har andre spørsmål rundt reservasjoner, kontakt Teatret Vårt på epost billett@teatretvart.no eller telefon 71 24 02 90. Billettluken er kun åpen en time før alle forestillinger på Plassen.

Selve teaterbesøket

Husk å ha med billett enten på utskrift eller på mobil. Sjekk billetten for informasjon om hvor i salen du skal sitte og hvilken inngang du skal benytte. Det vil alltid være en teatervert som kan hjelpe deg.

Dørene åpner 1 time før forestillingsstart og du må være på plass senest 10 minutter før forestillingen starter.  Det vil være noe begrenset kapasitet i garderoben, så beregne gjerne ekstra tid om denne skal benyttes.

Publikum får tilsendt epost før forestilling med nærmere informasjon om teaterbesøket.

Ved symptomer på sykdom eller ved karantene

Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med billettluken på epost billett@teatretvart.no eller telefon 71 24 02 90 for å endre eller få refundert dine billetter.


Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss på epost billett@teatretvart.no eller telefon 71 24 02 90.

Velkommen til Teatret Vårt, vi gleder oss til å se deg!